1.Toppbild_m-logo

Bli en del av en laddbar rörelse

Elektrifiering för fler, inte bara några få

Idag är över 70 % av Kias försäljning laddbar. Men Kia nöjer sig inte med det. Målet för 2021 är en laddbar försäljning på 80 %. Med förmånliga privatleasingpriser på familjekombin Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid och sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid, gör Kia det möjligt för fler att bli en del av en laddbar rörelse. Hitta din favorit och upptäck miljöfördelarna och enkelheten med att köra laddbart.

Med plats för alla äventyr

Privatleasa Kias storsäljande familjekombi Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid, från 2 995 kr/mån. Laddbara Kia Ceed SW, som utsågs till vinnare av Teknikens Världs stora Bilpris 2021, tar dig upp till 50 km på el. Dessutom får du hela 437 i lastutrymme och upp till 1 506 liter om det delbara ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gott om utrymme för hela familjens aktiviteter och äventyr.

En ny väg framåt

Privatleasa Kia XCeed Plug-In Hybrid från 3 295 kr/mån, en sportig och uppkopplad crossover som bjuder på riktig körglädje. Upplev en sportig crossover som sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna.

En bra affär blir ännu bättre

Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom får du en tyst körupplevelse på el och minskade CO2-utsläpp vid körning. Avtalet gäller under 36 månader, med en körsträcka på 1500 mil per år, och då ingår serviceavtal.

Alltid 7 års nybilsgaranti med Kia

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Och kvalitet. Kia har hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

Legal

Erbjudandena gäller registrerade bilar t.o.m. 31/3 2021 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid–XCeed Plug-In Hybrid 1,3–1,7 l/100 km, CO2-utsläpp 29–38 g/km enligt körcykeln WLTP. Försäljningsstatistik: Vroom jan–dec 2020. *Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.