Helt nya Kia Sportage – ladda för nya intryck

Upptäck helt nya Kia Sportage – en sportig SUV med slank och kraftfull design lämpad för såväl pulserande storstadskörning som för äventyr ute i det fria. Redan nu lanseras Kia Sportage Hybrid, och inom kort kommer även helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid.

Elektrifierad körning.

Kia Sportage kommer i två elektrifierade versioner där hybridutförandet med en dragkraft på hela 1650 kg gör sig perfekt för tyngre släp. Det laddbara plug-in hybridutförandet med en batterikapacitet på 13.8 kWh erbjuder en preliminär räckvidd på upp till 65 km på el, och är ytterligare ett steg mot Kias mål 100 % laddbart 2024.

Mer plats för intryck.

Sportage har blivit större med utökat benutrymme för passagerare och ett lastutrymme på hela 1 776 med nedfällda säten i hybridutförande. Skapa mer plats för dina intressen med en uppsjö av Kia Originaltillbehör – cykelhållare, elektriskt fällbar dragkrok och mycket mer.

Mer plats för intryck

 Sportage har blivit större. Den luftiga kupén och utökat benutrymme för passagerare ger mer utrymme för en bekvämare resa. Kia Sportage Hybrid har ett lastutrymme på hela 1 776 med nedfällda säten, 1715 liter i plug-in hybrid-versionen. Dessutom kan ryggstödet fällas 40:20:40. Bra när resan är lång och packningen stor.

Inspirerande körning med avancerad teknik

Helt nya Kia Sportage är en nutida SUV med den senaste tekniken. Dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, uppkoppling med Kia Connect, trådlös laddning och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist.

Kia Connect

Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen.

Kia Sportage Hybrid

  • Rek pris fr. 375 400 kr
  • Privatleasing: fr. 4 450 kr/mån*
  • Förmånsvärde: ännu ej fastställt
  • Lanseras: februari 2022
  • Går att boka från och med december 2021

Kia Sportage Plug-In Hybrid

  • Rek pris fr. 437 900 kr
  • Privatleasing: ännu ej fastställt
  • Förmånsvärde: ännu ej fastställt
  • Lanseras: våren 2022
  • Går att boka från och med december 2021

100 procent laddbart till 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 77 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (46 gram/km) av de 12 största bilmärkena i Sverige Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.
Läs mer: https://www.kia.com/se/elbil/100-procent-laddbart-2024/

Ladda klimatpositivt

Nu får du el så det räcker till att köra upp till 4 200 mil. Ladda 110 % klimatpositivt hemma med Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr, beräknat på upp till 1 400 mil/år. Boo Energi klimatkompenserar genom investeringar i sol- och vindkraft, vilket ger dig möjlighet att ladda 110 % klimatpositivt hemma när du köper eller leasar en ny laddbar Kia.
Läs mer: https://www.kia.com/se/elbil/booenergi/

7 sköna år med Kia

Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande.
Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/3-2022 eller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning Sportage Hybrid 6,6 l/100 km; CO2-utsläpp 146 g/km enligt körcykeln WLTP. Sportage Plug-In Hybrid kommer våren 2022, bränsleförbrukningen ännu ej fastställd. *Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 4 500 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Månadskostnaden beräknas på nuvarande bonus malus-reglemente. Ev. förändringar av klimatbonusen påverkar månadskostnaden under avtalsperioden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilder och filmer är framtaget för illustrativt syfte och kan skilja sig från faktisk produktionsmodell. Försäljningsstatistik: Vroom jan-nov 2021.