Vår verksamhet

Hur vi jobbar med att anpassa oss för att du skall känna dig trygg hos oss

Vi har öppet som vanligt

Vi på NV Motor har öppet vår verksamhet som vanligt, och säkerställer att vi har en trygg miljö för våra kunder och kollegor. Här vill vi informera om hur vi arbetar i vår verksamhet för att minska smittspridningen i samhället. Har du ytterligare frågor kan du alltid ringa till oss – vi finns här för dig, precis som vanligt.

Vi anpassar kundmötet för att öka tryggheten

Utöver en rad aktiviteter för att förebygga smittspridning skapar vi också anpassade rutiner för ökad trygghet. Om du ska provköra eller hämta en bil kan vi mötas utanför anläggningen, om du inte önskar gå in i bilhallen. Ring oss först och avtala tid så löser vi det. Samma om du ska lämna eller hämta bil vid verkstadsbesök. Vi har också ökat sin tillgänglighet via telefon och kan diskutera affärer på distans. Ring oss så hittar ni en lösning tillsammans.

Detta gör vi i våra bilhallar

Vi har skärpt våra städrutiner vilket bland annat innebär att alla handtag torkas av flera gånger per dag och vi använder desinfekterande medel vid städning.

Så här hanterar vi din bil som är inne på service

För att skydda din bil när den är på service hos oss använder vi handskar, sittskydd, golvskydd. Vissa fordon kräver start med alkolås och förutsätter att man blåser i utrustningen. I vissa fall kan kunden själv “blåsa igång” bilen, men vid de arbeten som kräver teknikerns hjälp använder vi engångsmunstycken. Vi sänker också priset på hyrbil så att behovet av kollektivtrafik minskar (läs mer nedan).

Vår personal

Vi informerar fortlöpande all vår personal om hygienrutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma. Vi hälsar inte heller på våra kunder med handslag i enlighet med myndigheternas rekommendationer.

Har du några frågor kan du höra av dig till oss via info@nvmotor.se eller till oss.

Sänkt pris på bilhyra vid verkstadsbesök

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök har vi sänkt priset på bilhyra till 295 kr/dygn. Med en hyrbil underlätt

Norra Västerbottens Motor AB

Postadress
Gymnasievägen 14 B, 931 57 Skellefteå
Besöksadress
Gymnasievägen 14 B, 931 57 Skellefteå

Kontaktinformation

Telefon 0910-21 58 40 
E-post info@nvmotor.se

Öppettider

Verkstad:
Mån – Tors 07.00 – 17.00
Fre 07.00 – 16.00
Försäljning:
Mån – Tors 08.00 – 17.00
Fre 08.00 – 16.00
Lördag stängt.